• Ελληνικα
  • Αγγλικα

STX 30-70×115

Μέσα από μια καινούρια καθαρή ματιά

Η λειτουργικότητα σε νέο επίπεδο. Το ATX / STX / BTX συνδυάζει τέλεια κατασκευή, άψογη συναρμολόγηση και οπτική τελειότητα. Οι φακοί μπορούν να αλλάξουν για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε παρατήρηση. Εξαιρετική ευκρίνεια της κάθε λεπτομέρειας σε κρίσιμες στιγμές χάρη στην τεχνολογία SWAROVISION άνετος χειρισμός σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

STX 30-70X115

Κρίσιμες λεπτομέρειες αποδίδονται με την κρυστάλλινη καθαρότητα των οπτικών Swarovski σε μια εικόνα απαράμιλλης καθαρότητας για ζωντανές πραγματικές εικόνες και ατελείωτες ώρες παρατήρησης. Ένα τηλεσκόπιο που μπορείς να χειριστείς με το ένα χέρι, να συναρμολογήσεις, αποσυναρμολογήσεις και να μεταφέρεις με ευκολία. Οι οπτικές επιδόσεις του διασφαλίζουν τέλειες εικόνες, ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις.

Αντικειμενικός φακός 115mm

H υψηλή ευκρίνεια του νέου αντικειμενικού φακού 115 mm της SWAROVSKI OPTIK σου επιτρέπει να διακρίνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι μεγαλύτεροι φακοί στην αγορά της παρατήρησης, εξαιρετική οπτική ποιότητα, μοναδικές επιδόσεις και έξοχα χρώματα σε ένα φακό που θα αποδώσει φωτεινές εικόνες στο σούρουπο ή το χάραμα.

Τιμή: 5.090,00 4.460,00

- +