• Ελληνικα
  • Αγγλικα

BTX 35×115

Μέσα από μια καινούρια καθαρή ματιά

Η λειτουργικότητα σε νέο επίπεδο. Το ATX / STX / BTX συνδυάζει τέλεια κατασκευή, άψογη συναρμολόγηση και οπτική τελειότητα. Οι φακοί μπορούν να αλλάξουν για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε παρατήρηση. Εξαιρετική ευκρίνεια της κάθε λεπτομέρειας σε κρίσιμες στιγμές χάρη στην τεχνολογία SWAROVISION άνετος χειρισμός σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

BTX 35×115

Το BTX συνδυάζει την δυναμική και των ματιών σε μια επαναστατική εμπειρία παρατήρησης. Κρίσιμες λεπτομέρειες αποδίδονται με την κρυστάλλινη καθαρότητα των οπτικών Swarovski σε μια εικόνα απαράμιλλης καθαρότητας. Το μέτωπο ακουμπά ξεκούραστα στο τηλεσκόπιο και το γωνιακό αυτό τηλεσκόπιο σου εγγυάται ατελείωτες ώρες άνετης χρήσης. Τα πλεονεκτήματα των κυαλιών, με τα πλεονεκτήματα του τηλεσκοπίου συνδυάζονται στο μοναδικό BTX . Αποδίδει ζωντανές πραγματικές εικόνες και προσφέρει όλη την άνεση που απαιτείται για ατελείωτες ώρες παρατήρησης.

Αντικειμενικός φακός 115mm

H υψηλή ευκρίνεια του νέου αντικειμενικού φακού 115 mm της SWAROVSKI OPTIK σου επιτρέπει να διακρίνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι μεγαλύτεροι φακοί στην αγορά της παρατήρησης, εξαιρετική οπτική ποιότητα, μοναδικές επιδόσεις και έξοχα χρώματα σε ένα φακό που θα αποδώσει φωτεινές εικόνες στο σούρουπο ή το χάραμα.

Τιμή: 5.510,00 4.810,00

- +