• Ελληνικα
  • Αγγλικα

AFFINITY CATALYST

Η AFFINITY CATALYST είναι η απόλυτα γυναικεία κυνηγετική καραμπίνα. Ένα σύγχρονο brand όπως η FRANCHI δεν θα άφηνε τις γυναίκες που αγαπούν το κυνήγι, χωρίς ένα όπλο στα μέτρα τους. Αποκλειστικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται τέλεια στο γυναικείο σώμα η AFFINITY CATALYST με το ξεχωριστό κοντάκι montecarlo, παρέχει τον ιδανικό σχεδιασμό και μήκος για τις γυναίκες. Στην FRANCHI η γυναίκα δεν κάνει παρέα στον κυνηγό… είναι ο κυνηγός και η AFFINITY CATALYST ο αχώριστος σύντροφός της. Στην FRANCHI αποκαλούν την CATALYST ως τον “ιδανικό άντρα” για κάθε γυναίκα…

Εργονομία, εξαιρετικό ζύγισμα, απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια βολής και πάντα στην καλύτερη “value for money” τιμή!

  • Όλα τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI καλύπτονται από 7 χρόνια εγγύηση στα τεχνικά μέρη.
  • Όλες οι καραμπίνες της FRANCHI διαθέτουν πέλμα TSA ADV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις. Από μείγμα αφρού πολυουρεθάνης το οποίο διαστέλλεται απορροφώντας το 50% του λακτίσματος. Το πέλμα TSA ADV έχει αντοχή σε πολύ μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
  • Τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI είναι πιστοποιημένα για ατσάλινα σκάγια και φέρουν το σχετικό σήμα Fleur de Lys από την Εθνική τράπεζα δοκιμών.
  • Η συσκευασία σε κουτί περιλαμβάνει: εγχειρίδιο χρήσης, κάρτα εγγύησης, 3 τσοκ και κλειδί, σετ κλίσεων κοντακίου.
Μερικές πληροφορίες για την Νέα εποχή FRANCHI Feels Right!
  • Οι κυνηγετικές καραμπίνες της FRANCHI με αφορμή την AFFINITY, επανασχεδιάστηκαν και χαρακτηρίζονται από το FRANCHI XS (Franchi Exclusive Style). Η FRANCHI μελέτησε την επώμιση 1,000 κυνηγών και κατέληξε στον σχεδιασμό ενός απόλυτα καλοζυγισμένου κυνηγετικού όπλου, που θα γίνει η προέκταση του χεριού σου από την πρώτη επώμιση.
  • Με στόχο το άψογο ζύγισμα, το ελατήριο επανάταξης τοποθετήθηκε μπροστά και γύρω από την αποθήκη. Μια σχεδιαστική επιλογή, που φέρνει το βάρος του ελατηρίου στην πάπια και συνεπώς ανάμεσα στα χέρια μας.
  • Όλα τα ημιαυτόματα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI, έχουν μπροστινό σύστημα αδράνειας, που δίνει καλύτερη ισορροπία και μειώνει την ανάκρουση. Η ευκολία πρόσβασης στον μηχανισμό του όπλου επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και σωστή συντήρηση του όπλου. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του συστήματος μπροστινής αδράνειας.
#franchifeelsright

Τιμή: 1.020,00

Τεχνικά Χαρακτηριστικά