• Ελληνικα
  • Αγγλικα

AFFINITY 3 ELITE BRONZE

Η AFFINITY 3 ELITE MARSH BRONZE είναι η νέα κυνηγετική καραμπίνα σε παραλλαγή βάλτου που θα ενθουσιάσει και τον πιο απαιτητικό κυνηγό. Με νέο εξειδικευμένο δίχρωμο σκοπευτικό για απόλυτη και γρήγορη εστίαση στον στόχο ακόμα και στο χαμηλό φως, πιο φαρδιά σκανδάλη, προκειμένου η χρήση του όπλου να είναι άνετη με γάντια, κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου 3 φορές μεγαλύτερο, και πιο μεγάλη θυρίδα τροφοδοσίας.

Με ειδική κεραμική επίστρωση (Cerakote) η Franchi έδωσε έμφαση στην ενίσχυση της αντοχής στην σκουριά και την άψογη διατήρηση των μεταλλικών μερών του όπλου. Η AFFINITY 3 ELITE MARSH BRONZE ήρθε για να αντέξει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την υγρασία του βάλτου και του δάσους.

Αόρατη, ευέλικτη, καλοζυγισμένη, πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε πρόκληση! Θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σου στις απαιτητικές συνθήκες του βάλτου, ιδανική παραλλαγή για να παραμένει αόρατη και στο δάσος… Εργονομία, εξαιρετικό ζύγισμα, απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια βολής και στην καλύτερη “value for money” τιμή!

  • Όλα τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI καλύπτονται από 7 χρόνια εγγύηση στα τεχνικά μέρη.
  • Όλες οι καραμπίνες της FRANCHI διαθέτουν πέλμα TSA ADV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις. Από μείγμα αφρού πολυουρεθάνης το οποίο διαστέλλεται απορροφώντας το 50% του λακτίσματος. Το πέλμα TSA ADV έχει αντοχή σε πολύ μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
  • Τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI είναι πιστοποιημένα για ατσάλινα σκάγια και φέρουν το σχετικό σήμα Fleur de Lys από την Εθνική τράπεζα δοκιμών.
  • Η συσκευασία σε κουτί περιλαμβάνει: εγχειρίδιο χρήσης, κάρτα εγγύησης, 3 τσοκ και κλειδί, λάδι, σετ κλίσεων κοντακίου, αορτηριούχους κάννης.

Μερικές πληροφορίες για την Νέα εποχή FRANCHI FEELS RIGHT.

  • Οι κυνηγετικές καραμπίνες της FRANCHI με αφορμή την AFFINITY, επανασχεδιάστηκαν και χαρακτηρίζονται από το FRANCHI XS (Franchi Exclusive Style). Η FRANCHI μελέτησε την επώμιση 1,000 κυνηγών και κατέληξε στον σχεδιασμό ενός απόλυτα καλοζυγισμένου κυνηγετικού όπλου, που θα γίνει η προέκταση του χεριού σου από την πρώτη επώμιση.
  • Με στόχο το άψογο ζύγισμα, το ελατήριο επανάταξης τοποθετήθηκε μπροστά και γύρω από την αποθήκη. Μια σχεδιαστική επιλογή, που φέρνει το βάρος του ελατηρίου στην πάπια και συνεπώς ανάμεσα στα χέρια μας.
  • Όλα τα ημιαυτόματα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI, έχουν μπροστινό σύστημα αδράνειας, που δίνει καλύτερη ισορροπία και μειώνει την ανάκρουση. Η ευκολία πρόσβασης στον μηχανισμό του όπλου επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και σωστή συντήρηση του όπλου. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του συστήματος μπροστινής αδράνειας.

#franchifeelsright

Τιμή: 1.050,00

Τεχνικά Χαρακτηριστικά