• Ελληνικα
Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ Τα νέα μας Νέα Hunting Happy Hour στο DISCOVERIES OUTWORLD Βαγγέλης Δαδαλής στα Γρεβενά!

Hunting Happy Hour στο DISCOVERIES OUTWORLD Βαγγέλης Δαδαλής στα Γρεβενά!

Η Ομάδα της ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ στην Εκδήλωση Κυνηγιού Hunting Happy Hour στα Γρεβενά

Η καταπληκτική ομάδα #nafpliotisdreamteam σε ένα ακόμη ταξίδι! Αυτή τη φορά στην Ελλάδα, στα Γρεβενά, σε ένα από τα πιο δημοφιλή κυνηγόμάγαζα του νομού, το DISCOVERIES OUTWORLD Βαγγέλη Δαδαλής.

Με πολύ κέφι, πολύ και ζεστό κόσμο, πολλές ερωτήσεις, που βρήκαν απαντήσεις από τους ειδικούς, πολύ ενδιαφέρον και διάχυτο ενθουσιασμό για το κυνήγι και την σκοποβολή!

Γιορτάσαμε μαζί τους διπλά γενέθλια, με την Franchi να γιορτάζει τα 150 της χρόνια και το Discoveries Outdoor World Βαγγέλης Δαδαλής 20 χρόνια εξαιρετικής παρουσίας στα Γρεβενά!

Την παράσταση έκλεψε η FRANCHI AFFINITY Anniversary, που όλοι έσπευσαν να επωμίσουν! Ένα εξαιρετικό και πανέμορφο όπλο που παρουσιάσαμε εδώ σε προηγούμενο τεύχος.

Ο Βαγγέλης Δαδαλής ως εξαιρετικός οικοδεσπότης συνδύασε το Feels Right Feeling, που κάποιοι από εμάς σταθήκαμε τυχεροί να ζήσουμε από κοντά, με την Ελληνική παράδοση και φιλοξενία!

Αυτό είναι το πνεύμα Feels Right, γι αυτό η ομάδα της ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ είναι πάντα on tour και πάντα κοντά σας σε όλη την Ελλάδα, με κάθε τρόπο! …εμείς ακολουθούμε και περιμένουμε με αγωνία το επόμενο! …κάτι ακούσαμε για σύντομα εντός Αθηνών J !

#nafpliotisdreamteam
#lambro
#franchifeelsright
#shootinglovers
#huntinglovers