• Ελληνικα
  • Αγγλικα

Εταιρεία

Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ

Η Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, είναι μια επιχείρηση με ιστορία και συσσωρευμένη εμπειρία από το 1972. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των outdoors, της σκοποβολής και του κυνηγίου.

Προσφέρουμε κατ΄ αποκλειστικότητα προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας απ΄ολο τον κόσμο.  Μπορούμε να εξοπλίσουμε το Έλληνα σκοπευτή και κυνηγό με τα πάντα. Διαθέτουμε επίσης μια σειρά από ποιοτικά προϊόντα για ποδηλασία, φωτογραφία, fitness.

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στη χονδρική και διαθέτουμε ένα πλήρες δίκτυο πελατών από εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μια από τις βασικές δραστηριότητές μας είναι η παραγωγή σκοπευτικών και κυνηγετικών φυσιγγίων  LAMBRO τα οποία εξάγονται σε 25 χώρες. Οι εξαγωγές καλύπτουν περίπου το 35% του κύκλου εργασιών μας.

Μας αρέσει η επαφή με τον κόσμο από το οποίο αντλούμε ιδέες και δημιουργικότητα. Επιθυμούμε να είμαστε δίπλα σας συμμετέχοντας στις πιο ξεχωριστές και ευχάριστες στιγμές σας στο βουνό, στη θάλασσα και τη φύση. Αυτός είναι το κίνητρο μας για να  δουλεύουμε.

Χαιρόμαστε που είμαστε χορηγοί της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και βοηθάμε νέους η και φτασμένους αθλητές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η συμμετοχή των φυσιγγίων μας σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες μέσω Ελλήνων Αθλητών αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών μας.

Υποσχόμαστε να είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας καινοτόμοι και δημιουργικοί. Όχι ως έμποροι αλλά ως οι δικοί σας άνθρωποι. Και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε συνεπείς στη δέσμευσή μας.