Μάκης ΜΙΤΑΣ – Ασημένιος Πρωταθλητής Ευρώπης με την Lambrο SKEET ανδρών - Maribor/ 2015

Στις  22 Ιουλίου ο Μάκης Μίτας, ένας παγκόσμιας κλάσης σκοπευτής του SKEET, χορηγούμενος από την Lambro, κατάκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το ασημένιο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες σκοποβολής στο Maribor της Σλοβενίας. Ένα κατόρθωμα, κυριολεκτικά χωρίς προηγούμενο

 

Σε ένα τελικό που έκοβε την ανάσα ο Μάκης έδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα μεγάλου αθλητή και κράτησε την Ελληνική σκοποβολή στην παγκόσμια κορυφή. Μετά τον αγώνα ο Μάκης ευχαρίστησε την Lambro και αποκάλυψε πως τα φυσίγγια  «χωρίς λάθος» όπως τα αποκαλεί, του έδωσαν σιγουριά  και τον βοήθησαν στην  απόδοσή του σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου αγώνα. Το σκορ πρόκρισης ήταν 123/125, που σημαίνει ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ.    

Η Lambro ευχαριστεί από καρδίας τον Μάκη και είναι περήφανη που στέκεται δίπλα του ως χορηγός.  Δουλεύοντας μαζί με έναν σκοπευτή παγκόσμιας κλάσης και εξαιρετικό χαρακτήρα, όπως ο Μάκης,  η Lambro ερευνά συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης απόδοσης των  φυσιγγίων της που προορίζονται για επαγγελματίες σκοπευτές.    

Ο Μάκης Μίτας έριξε στον αγώνα με Lambro Series 5 (5% αντιμόνιο) σε Nr.9,5. 

 

Η Lambro προκρίνεται στους Ολυμπιακούς αγώνες του RIO 201.

Το ασημένιο μετάλλιο εκτός από μια επική νίκη αποτέλεσε και την πρόκριση του  Μάκη για τους Ολυμπιακούς αγώνες του RIO 2016. Φυσικά τα φυσίγγια Lambro θα είναι εκεί και θα τον βοηθήσουν στον δρόμο για τον χρυσό μετάλλιο.

 

Σύντομο παλμαρέ του Μάκη Μίτα:

·        

·       2012 Ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ 150/150 Tucson/USA 

·        2012 Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο  Tucson/USA

·        2014 Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης / Ουγγαρία

·        2015 Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης  / Σλοβενία